0
Menu

Zo kom je VYDZend de winter door.

De heerlijke zomer lijkt alweer erg ver weg tijdens de koude winterdagen. Maar hoe overleef jij de winter op je VYDZ? En hoe zorg je ervoor dat je VYDZ de winter overleefd? We zetten hier een aantal tips voor je op een rij:

1. Zorg voor je VYDZ

Niet alleen jij hebt last van de winter, ook je VYDZ heeft het in deze periode wat zwaarder te verduren. Denk aan regen, sneeuw, vuil en pekel. Zorg dus goed voor je VYDZ. Maak hem af en toe schoon met water en afwasmiddel. Zo spoel je de vuiligheid van je VYDZ af en blijft de lak goed.

2. Zorg voor jezelf

Naast zorgen voor je VYDZ, is het ook verstandig om voor jezelf te zorgen. Pak jezelf goed in op de fiets. Zorg voor goede regenkleding en een warme sjaal en handschoenen.

3. Koop die Ass Saver

Echt: in de winter kun je niet zonder Ass Saver. Zo fiets je zonder zorgen door water, sneeuw en andere vuiligheid wat op de straat ligt.

4. Val op

Naast koud, is het ook nog eens laat licht en vroeg donker. Fietsers met goede verlichting hebben 17% minder kans op een ongeluk. Het is dus verstandig om goede verlichting op je VYDZ te hebben.

5. Keep it dry

En dan hebben we het niet over een dry december (dat komt in januari wel weer), maar hou je VYDZ dry. Probeer je VYDZ op te ruimen om een droge plek. Zo voorkom je dat hij begint te roesten. Gebruik eventueel een van onze ophangsystemen! We wensen je veel succes tijdens deze koude dagen!

 

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *