Welke VYDZ past bij jou?

Voor iedere man (of vrouw) is er een andere VYDZ. Of je nu onopvallend voorbij wilt  scheuren op je VYDZ of het liefst iedere dag de show steelt in het verkeer: je vindt de ideale VYDZ in ons assortiment. Maar welke VYDZ past het beste bij jou? Daar helpen wij je graag achter te komen, zodat je de juiste VYDZ kunt bestellen. 

De Classy Red

De Classy Red is een klassieke en stijlvolle VYDZ met een prachtige kleur. Deze VYDZ is ideaal voor de man die niet te veel op wil vallen in het verkeer, maar wel stijl wil uitstralen. 

De Smacking Yellow

Als je niet vies bent van een beetje aandacht, is de Smacking Yellow zeker iets voor jou. Deze VYDZ valt lekker op. Niet alleen bij de vrouwen, maar ook zeker bij de rest van het verkeer. 

All Black Big

De All Black is een klassieke en stijlvolle VYDZ in de subtiele kleur zwart. De All Black Big ziet er hetzelfde uit, maar is speciaal ontwikkeld voor de grote mensen onder ons. Ben je erg lang? Dan is deze VYDZ zeker iets voor jou. 

Commando

De Commando is een stoere VYDZ, die wat minder opvalt dan bijvoorbeeld de Smacking Yellow. Dit product is erg populair. Dit komt omdat de VYDZ wel een stoere uitstraling heeft, maar niet continu de show steelt in het verkeer. Ideaal voor de stoere VYDZ’er die zich liever anoniem door het verkeer wil bewegen. 

Black Pearl

De Black Pearl is niet alleen een piratenschip, maar ook een stoere VYDZ. Deze VYDZ is echt iets voor snelle jongens. Met deze stalen ros race je iedereen voorbij en beweeg je je op en top soepel door het verkeer.  

King’s Blue

De King’s Blue is wat minder opvallend dan bijvoorbeeld de Smacking Yellow, maar straalt wel stijl uit. Wil je je op de fiets verplaatsen als een koning, dan is deze koninklijke fiets zeker iets voor jou.

Striking Green

Fiets je op de Striking Green VYDZ, dan beweeg je als een groene bliksemschicht door het verkeer. De blauwe banden en accessoires zorgen ervoor dat deze flitsende VYDZ nog meer opvalt.

 

 

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *