Waarom wordt fietsen steeds populairder & wat zijn de trends?

VYDZ Waarom wordt fietsen steeds populairder en wat zijn de trends

De fiets trend is een feit in Nederland! Massaal pakken we de fiets voor het dagelijkse ritje naar ons werk (en weer terug), een ontspannende tour door het mooie polderlandschap, een snelle boodschap bij de supermarkt óf een uitdagende racetocht door de bossen, inclusief een goede lading modder. Van sport tot ontspanning en van werk tot gewoon voor het plezier. De fiets is hot en happening, en dát is niet voor niets, weten wij bij VYDZ!

Fietsen populair

Waar we vroeger iedereen op vrijwel dezelfde fiets zagen, is dat tegenwoordig wel even anders. Die goede oude tijd is geweest en heeft plaatsgemaakt voor nieuwe trends op fietsgebied! De fiets wordt nu met recht gezien als een écht lifestyle item en is daardoor razend populair in alle leeftijdsklassen. De ‘stalen ros’ is een verlengstuk van onze identiteit geworden en dat zorgt voor unieke statement fietsen.

Vind je fiets match!

Van hippe stadsfiets tot stoer racemonster met kekke spatborden. Voor iedereen is er een fiets match te vinden compleet afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de gebruiker. Ben je een echte snelheidsduivel en wil je stijl combineren met sport? Dan is de BLACK PEARL – Single Speed Fixie compleet met opvallende rode accenten helemaal jouw ding. Wedden dat al je al die hoofden doet omdraaien! Houd je meer van een urban look, dan ga je voor een stijlvolle retro stadsfiets zoals de CLASSY RED – Single Speed Fixie. De wind door je haren en het asfalt letterlijk onder je voeten. Met dat model wil iedereen wel door de stad cruisen!

VYDZ.nl BLACK PEARL Single Speed Fixie

Van accessoires tot kunst

En als je dan de trotste bezitter bent van zo’n mooie fiets, dan mogen accessoires zeker niet ontbreken. Ook op dat gebied zijn er een aantal gave trends te ontdekken! De echte diehard fietsfanaten hebben het (fiets)wiel op dat gebied al helemaal uitgevonden. Multifunctionele ophangsystemen vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dat is ook niet zo gek! De fiets mag gezien worden en dat vraagt om bijpassende stijlvolle, elegante of zelfs klassieke ophangmethoden. Zo wordt de fiets allang niet meer ergens in een schuurtje uit het zicht geplaatst, maar daadwerkelijk onderdeel van de huiskamer of gang als tof statement piece aan de muur. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het verborgen extra comfort van deze ophangsystemen. Zo is een ophangsysteem er niet alleen om jouw VYDZ een ereplaats te geven, maar biedt het ook ruimte voor een bidon, sleutels of zelfs je telefoon. Handig!

Fiets mode

Dat fietsen hip is, blijkt wel uit de gave trends die we op dit gebied zien. De fiets mag opvallen en fietsliefhebbers weten daar dan ook zeker wel raad mee. Ze halen alles uit de kast om hun fiets in het oog te laten springen. Kleuren zijn opvallend fel, er wordt geëxperimenteerd met kleurvariaties en de inzet van licht op de fiets is een nieuwe trend die we absoluut zagen aankomen. Waar we vroeger kaarten tussen onze spaken vastzetten met wasknijpers voor het typische klapperende effect, zien we vandaag de dag de inzet van de innovatieve lichttechniek. We tillen fietsverlichting compleet naar the next level! 

Monkey Light

Anno 2017 is fietsverlichting een hot item van fietsend Nederland. Opvallen is de trend, maar dan wel in een compleet nieuwe dimensie. Waar we vroeger alleen maar van konden dromen, is nu mogelijk: fietsen met lichtanimaties! Schattige hartjes, gekleurde streepjes, leuke blokjes en nog veel meer. Dat is nog eens wat anders dan die trukendoos van vroeger! Monkey Light maakt de ‘fiets 2017’ met opvallende kleuren en bijzondere patronen pas echt compleet. Zodra de avond valt, spring je maar wat graag op de fiets om gezien te worden met deze gave accessoire. En wat voor één! Weg met die saaie verlichting dus. Je bevestigt de Monkey Light aan de spaken en je bent helemaal ready to go! Regent het? Bonus! Laat het maar hozen, want water geeft een extra dimensie aan het lichteffect. Zo vallen jij en je VYDZ nog meer op!

VYDZ

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *