0
Menu

Staan deze 5 fietsroutes in Nederland al op je bucketlist?

vydz bike, vydz bikes, vydz black pearl,

Een fietstochtje oubollig? Welnee! Met je fixie, hapjes, drankjes en vrienden race je zo heel Nederland door. Maar wat zijn nu de tofste fietsroutes? Wij zijn voor je op onderzoek uitgegaan. In deze blog zetten we de mooiste fietsroutes voor je op een rij. Wie van je vrienden neem jij mee op avontuur?

 

Amsterdam – Marken fietstocht

Ben je het stadse leven even beu? Heb je zin om de Amsterdamse drukte te ontvluchten? Dan is deze fietstocht iets voor jou! Je start op Amsterdam Centraal en steekt het IJ over. Je fietst langs de kust van het IJmeer en via een lange dijk kom je in Marken. Dit voormalige vissersdorp en schiereiland zal je verbazen. De klederdracht, houten huizen op palen en de idyllische vuurtoren maken dat je je helemaal uit het stadse leven begeeft. Dus wie van je vrienden mag de picknickmand alvast inpakken? Marken, here we come!

 

Dagje op de Veluwe

Onze volgende fietstocht is centraler gelegen. We bevinden ons nu in Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Met ruim 40 kilometer aan fietspaden op De Veluwe kun je lekker je gang gaan. Je komt langs bossen, heidevelden, vennetjes en stuifzandlandschappen. Genoeg mooie plekken om met je Vydz te poseren voor een #FietsenOpDeVeluwe.

Daarnaast heb je ook nog de kans om de Big Four te spotten op de Veluwe. De Big Four? Jazeker. Op de Veluwe fiets je rond tussen edelherten, moeflons, wilde zwijnen en reeën. Kun jij ze allemaal spotten? 

 

Rondje Texel

Op Den Helder stap je op de veerboot naar Texel. Voor €5,00 hebben jij en je Vydz al een retourticket. Na een vaartocht van 20 minuten spring je op je fiets. Texel is ontzettend divers! De natuur op Texel heeft veel te bieden: polders, zandstranden, duinen, bos, grasland en heide. Behalve dat je kunt genieten van de mooie natuur kom je ook langs de gezellige dorpen Den Hoorn, De Koog, De Cocksdorp, Oudeschild en het Horntje. Hier kun je lekker rondslenteren en op de vele terrasjes vertoeven. Heb je dus zin om er een weekendje echt tussenuit te gaan? Dan mag Texel op je bucketlist!

 

Kastelenroute fietsen

Prinsen en prinsessen, opgelet! Bestijg je Vydz en Hortsik!, we vertrekken naar het zuiden van het land. Deze fietstocht in Zuid-Limburg en België brengt je langs de mooiste kastelen en landhuizen. Tussen de parken en natuurgebieden door vind je hier wel 100 kastelen! Zoals je weet, kent Zuid-Limburg een heuvellandschap vol kuitenbijters. Deze fietstocht is dus niet voor de beginner weggelegd. Heb je de vorige routes al van je bucketlist gestreept? Roep dan je vrienden bij elkaar voor deze uitdaging! 

 

Amsterdam Fietsstad

Van de prachtige natuurgebieden gaan we naar dé fietsstad: Amsterdam. Het is heerlijk om in Amsterdam te verdwalen. Zo kom je vaak op de leukste en meest verrassende plekken uit. Heb je zin in een goede fietsroute door Amsterdam? Kijk dan eens naar de 30 mooiste straten route! In 2006 stelden lezers van Het Parool een top 30 van mooiste straten in Amsterdam samen. Met je Vydz kun je al dat moois in één dag in je opnemen! In één dag?! Ja, want met een Vydz manoeuvreer je zo overal tussendoor! Kunnen je vrienden je bijhouden? 

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *