0
Menu

Over VYDZ

VYDZ betekent fiets, het wordt ook uitgesproken als fiets. De ideale manier waarop we in Nederland onszelf massaal van A naar B brengen. Fietsen op een VYDZ dus. De fiets is door ons gevonden in Azië. We gebruiken onderdelen uit Taiwan en het frame uit China. Hier werd een lange zoektocht uiteindelijk beloond met een fiets die naar onze mening uiterst geschikt is voor de Nederlandse fietsmarkt. De VYDZ is namelijk betaalbaar, hip, snel en veilig. Ideaal om op te VYDZEN.

De fiets is single speed, heeft een terugtraprem en een handrem voor. Hipper dan een oma fiets en veiliger dan een fixed-gear fiets. De fiets is gemaakt voor de volle fietspaden en drukke verkeerspleinen. Wij willen dat jij handig en trots manoeuvreert op deze fiets. Wij zijn ervan overtuigd dat met de VYDZ een nieuwe coole fiets wordt aangeboden. De fiets is modern en hip én staat garant voor complimenten en plezier. VYDZ wil iets anders zijn dan de traditionele fiets en jou in staat stellen om volop te genieten van jouw vele ritjes op een fiets.

De moderne fietsen van VYDZ zien er leuk uit. De prijs vinden wij niet onbelangrijk. Wij bieden het liefst een nieuwe VYDZ tegen een scherpe prijs. De gebruiker moet kunnen profiteren van een scherpe prijs in het exportland. Voel je hip, vrij en cool met deze VYDZ. Een andere fiets. Leuk en betaalbaar.

Je kunt ons altijd bereiken voor vragen over onze VYDZEN op: info@vydz.nl of 020-3542218