0
Menu

Opvallen in het donker met je VYDZ

In de donkere dagen is het erg belangrijk om goed op te vallen in het verkeer. Uit onderzoek blijkt dat de meeste ongelukken gebeuren in de ochtend- en avondspits. Door juist in die periode goed op te vallen met je fiets, verklein je de kans op een ongeluk. Ook blijkt dat het hebben van een voor- en achterlicht op je fiets de kans op een ongeluk 17% kleiner maakt. Opvallen met bijvoorbeeld een van onze gekleurde VYDZ’en in het verkeer is dus niet niet alleen goed voor je imago, maar ook voor je veiligheid. In deze blog geven we je nog een aantal tips om goed op te vallen:

VYDZ er op los

Met een van onze frames val je gegarandeerd op! Wat dacht je van onze Smacking Yellow of onze Striking Green? Deze felle kleuren trekken zeker genoeg aandacht om de kans op ongelukken te verkleinen.

Draag reflective wear

Zwart, bruine en donkerblauw zijn de slechtste kleuren die je kunt dragen op de fiets. Het is slim om een jas in een opvallende kleur te dragen. Niet helemaal je ding? Kijk dan of je jas reflectoren heeft of kies voor arm- of enkelreflectoren: ook zo val je extra op in het licht van autogebruikers.

Zorg voor goede verlichting

Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar goede verlichting helpt je echt om beter op te vallen en maakt de kans op een ongeluk dus flink kleiner. Kies je voor een VYDZ compleet pakket dan krijg je automatisch goede IKZI Lights erbij.

Zorg voor enorm goede verlichting

Nog meer licht op je fiets? Met onze Monki Lights geef je een complete discoshow op jouw VYDZ. Niemand kan zo meer om je heen.

Zorg dat er niemand meer om je heen kan!

Nog meer opvallen? Ga dan voor deze glow in the dark fiets

 

of plaats een complete kerstverlichting op je fiets. 

Een tip: zorg er alleen wel voor dat het veilig is! 😉

 

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *