Drie redenen om wat vaker de VYDZ te nemen

Het wordt steeds mooier weer en dat betekent dat de zwembroek-bodies weer gekweekt moeten worden. Maar door overal met de auto naartoe te rijden komt dat baywatch lijf er niet! Maak de kleine afstanden die je met je auto rijdt eens met je fiets, dan zit je zo weer strak in je vel. Sterker nog, er zijn nog meer voordelen als je wat vaker de VYDZ neemt. Meer hierover, lees je in deze blog.

1. Je bent gezond bezig

Iedere man moet eigenlijk minimaal een half uur per dag bewegen. Zeker de minder sportieve mannen onder ons halen dit streven niet. Door wat vaker de fiets te pakken, beweeg je iedere dag net iets meer. Zonder uren te zwoegen in de sportschool, ben je toch gezond bezig. Je kunt zelfs veel afvallen als je iedere dag de fiets neemt om korte afstanden af te leggen, in plaats van de auto. Als je 15 kilometer van je werk woont, hoef je echt niet naar je werk te fietsen. Het kan ook al voldoende zijn om van je huis naar de supermarkt te fietsen en terug. Of gewoon wat vaker de fiets te pakken als je naar vrienden gaat. Zo fiets je net iets meer en ben je gezonder bezig, zonder uren onderweg te zijn.

2. Je denkt aan het milieu

Het is hartstikke handig om de auto te pakken, maar het is niet bepaald goed voor het milieu. Leg je korte afstanden met de fiets af, dan ben je een stuk milieubewuster bezig. Dit geeft je niet alleen een goed gevoel, maar is bovendien fijn voor de volgende generatie. Hoe vaker je de auto laat staan door de fiets te nemen, des te milieuvriendelijker je bezig bent!

fixie kopen, urban bikes, minimalistische fiets, 

3. Je ziet er flitsend uit

Met een flitsende VYDZ, kun je je op een stoere manier van A naar B begeven. Laat die auto eens wat vaker staan en je bent niet alleen gezonder en milieuvriendelijker bezig, maar je ziet er ook nog eens een stuk flitsender uit. Een oude auto is niet goed voor je imago, een VYDZ absoluut wel. 😉 

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *