De 7 raarste VYDZ’en

Onze VYDZ ziet er natuurlijk al iets anders uit dan een gewone fiets. Met z’n felle kleuren en strakke design valt hij zeker op in de Nederlandse straten. Maar dacht je dat jij de meest bijzondere fiets van allemaal had, heb je het mis. Hier delen we nog veel vreemdere fietsen. 

1. De Paardenfiets

Wie echt van paarden houdt, is waarschijnlijk ook dol op deze fiets. Met deze fiets inclusief paard lijkt het net of je op een echt paard zit. Leuk toch? Of eh… niet?

2. De Multifiets

 

Wil je gezellig samen fietsen met je vrienden, maar heb je slechts één fiets. Met deze fiets is dat probleem opgelost! Je kunt namelijk met zijn vieren op deze fiets. Handig toch?!

3. De Recyclefiets

Recycling is de nieuwe trend. Hier een goed voorbeeld van een metalen hek omgebouwd tot een fiets. Dit wil je!

4. De Plasticfiets

Milieuvriendelijk zijn is natuurlijk heel belangrijk. Met deze recyclebare fiets kun je je droom waar maken.

5. De Verwarmingfiets

Een fiets met verwarming, wie wil dat nou niet! Handig voor in de winter om je warm te houden. Hij moet alleen nog wel even aangesloten worden.

6. De WCfiets

Wil je echt helemaal ontspannen op je fiets en je nergens ‘druk’ (no pun intended) over maken? Met deze fiets kan dat! Deze fiets heeft namelijk een wc erop: zo hoef je niet meer na te denken over eventuele tussenstops en kun je een tijdje door. Je moet hem uiteindelijk wel even legen, dat is misschien niet het fijnste klusje.

 7. De Bankfiets

Wil je graag in beweging zijn maar heb je moeite met uit de bank komen is dit de perfecte fiets. Deze fiets heeft gewoon een bank inbegrepen, ideaal!

Ben je nou niet overtuigd van deze fietsen? Wij hebben gelukkig nog een heleboel gave en opvallende VYDZ’en op voorraad. 

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *