0
Menu

7 items voor bij je VYDZ

Je bent een trotse bezitter van een mooie VYDZ en wilt er minstens zo flex uit zien als onze fixies… Dat kan! We zetten hieronder de leukste items voor bij je VYDZ op een rijtje.

1) Let the sun shine!

Alles is beter, wanneer de zon schijnt! Fietsen op je blitse VYDZ is daar een van. Bij zo’n stijlvolle fixte hoort natuurlijk wel een toffe zonnebril.

2) Put your pants up for your fixie

Wanneer jij op je fixte voorbij scheurt doe je dat wel in een kekke outfit toch? Wat dacht je van deze gave korte broek met fietsen erop?

3) Backpack it up

Helaas zit er geen bagagedrager of mandje op jouw fixie. Een gave rugzak is dan ook zeker een must-have voor bij je VYDZ. Zo kun je al je spullen op een makkelijke manier meenemen.

4) No dirty ass

Je gave spullen moeten wel een beetje beschermd blijven! Door gebruik te maken van een Fendor Bendor komt er geen modder of ander straatvuil op je outfit. Superhandig.

5) It socks

Deze sokken met daarop een fixie zijn een leuke toevoeging aan jouw stijl. Sowieso zijn een paar hippe, gekleurde sokken een perfect match bij jouw fixie.

6) Don’t leave me hanging

Je kleding zegt wat over je stijl, maar je inrichting ook. Maak je huis nu extra tof door een van onze ophangsystemen te gebruiken. Zo hang je je fixie op in je kamer en heb je gelijk een eye-catcher in je huis. Vet toch?

7) Safety first

Sinds begin deze maand is het verboden om te appen op de VYDZ. Wil je toch online blijven of wil je de route zien op je fiets? Gebruik dan zo’n handige handlebar bike mount.

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *