0
Menu

5 redenen om een Single Speed te kopen

hipster fiets, fixie kopen, vydz,

Waarom zou je kiezen voor een Single Speed VYDZ in plaats van een gewone fiets of een Fixie. We zetten hier alle voordelen voor je op een rijtje.

1. Single Speed versus Fixie

Onze Single Speed heeft alle voordelen van een Fixie, maar met extra comfort. In tegenstelling tot een fixie heeft een single speed wel een terugtraprem. Bovendien kun je je benen gewoon stilhouden tijdens het fietsen en hoef je je minder druk te maken over je remweg. Met één versnelling weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast behoeft een Single Speed veel minder onderhoud dan een Fixie.

2. Single Speed versus de gewone fiets

De Single Speed is een stuk lichter dan een gewone fiets. Ook heb je geen gedoe meer met 21 (of meer) versnellingen. Daarnaast is onze Single Speed een stuk hipper! Do we need to say more?

3. De eerste keer…

Rijden op een Single Speed is eigenlijk net zoals rijden op je driewieler of eerste fietsje. We zijn allemaal begonnen op een Single Speed zonder gedoe. Bovendien zijn eerste ervaringen altijd uniek: denk maar eens aan je eerste biertje, zoen of avondje stappen. Ga terug naar de kern met een van onze mooie Single Speeds.

4. Keep it simpel

Je single speed onderhouden is al net zo zen als het rijden erop. Zonder die dunne ketting, meerdere bladen, derailleur, kabels en bedieningshendels ziet je fiets er niet alleen veel strakker uit, er kan ook veel minder stuk gaan. Onderhoud van onze VYDZ kost je bijna niets. Houd je mooi wat over voor onze accessoires.

5. Hip(ster) dan hip

Naast alle voordelen van de Single Speed moeten we een ding niet vergeten: het oog wil ook wat. En nondedju met zo’n VYDZ zie je er hipster dan hip uit. Niemand kan meer om je heen met één van onze strakke en flitsende designs.

Overtuigd? Bekijk onze VYDZ’en hier.

 

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *