0
Menu

5 gave gadgets voor je VYDZ

Wil jij je VYDZ er nog cooler uit laten zien? Dan zijn er diverse gadgets die je aan kunt schaffen. In dit artikel worden de vijf gaafste gadgets voor je VYDZ op een rijtje gezet.

1. Revolights achterlichten

De achterlichten van het merk Revolights zien er niet alleen cool uit, maar ze zijn bovendien op en top opvallend. Fiets je regelmatig in het donker en twijfel je wel eens of automobilisten en andere weggebruikers je goed kunnen zien? Dan hoef je je hier geen zorgen meer om te maken als je jouw VYDZ uitrust met Revolights achterlichten.

2. De Fendor Bendor

De Fendor Bendor ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er bovendien voor dat je geen natte kont meer hebt als je door een diepe plas rijdt met jouw VYDZ. Zo heb je na een lange fietstocht over een vochtige ondergrond geen bruine druppels modder meer op je fietsoutfit, maar blijf je helemaal droog.

3. Een ophangsysteem

Een VYDZ ziet er zo cool uit: die mag je best opvallend in je interieur terug laten komen! Wil je jouw fiets mooi ophangen in huis, dan is dit VYDZ ophangsysteem zeker een goede optie. Overigens kun je dit ophangsysteem ook gebruiken in de garage. Als je jouw fiets aan dit systeem ophangt, houd je meer ruimte over voor andere spullen.

4. Een bierhanger

De bierhanger is een stoere tas die je aan de stang van je VYDZ ophangt. Ben je na een lange fietstocht op je VYDZ toe aan een verfrissende pauze? Dan haal je een blikje bier uit je bierhanger en je kunt er weer even tegenaan. Dit wil iedereen toch?

En houd je niet zo van bier? Dan koop je een wijnhanger voor je VYDZ. Hier past met gemak een fles rode of witte wijn in. Ideaal voor een feestje!

5. Monkey Lights

Wie echt wil opvallen tijdens een fietstocht in het donker, verrijkt zijn VYDZ met de Monkey Lights. Deze fietslichten zorgen ervoor dat de banden van je VYDZ lekker opvallen, met diverse kleuren en patronen. Zo steel je niet alleen overdag de show met jouw VYDZ, maar ook in het donker.

Deel dit bericht via:

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *